Вівторок, 23.04.2024, 10:58
Вітаю Вас Гість | RSS

КЗ "Борисівська гімназія"

Меню сайту
Категорії розділу
Шкільне життя [83]
Життя нашої школи
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Безпечне харчування

Норми та Порядок організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку

Інформація

про  хід виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 25.11.2019 року № 566 «Про затвердження плану заходів щодо забезпечення повноцінного, безпечного та якісного харчування дітей у закладах освіти Запорізької області на 2019-2021 роки» (п.19), наказ ВО від 03.12.19 №152 "Про затвердження плану заходів щодо забезпечення повноцінного, безпечного та якісного харчування дітей у закладах освіти Приморської ОТГ та Новоолексіївської ОТГ на 2019-2021 роки", наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 30.10.20 №2208 "Про затвердження Методичних рекомендацій щодо методології особливостей здійснення закупівель у сфері організації харчування в закладах освіти".

 

З/П

Назва заходу

Стан виконання

1.

Розроблений план заходів щодо забезпечення повноцінного, безпечного та якісного харчування дітей у закладі.

 

2.

Постійно проводиться робота щодо гігієнічного виховання дітей, дотримання правил особистої гігієни, популяризації здорового способу життя .

Постійно

3.

З метою організації безпечного харчування в закладі  впроваджено НАССР

Задовільний

4.

 Погоджено перспективне двотижневе меню з   Головним управлінням Держпродспоживслужби в Запорізькій області згідно вимогами чинного законодавства

Лютий 2021року

5.

Ведеться робота по популяризації формування культури харчування та розвитку принципів здорового харчування .

 

Постійно

6.

 Здійснюється моніторингове дослідження якості харчування у закладі.

Постійно

7.

Відповідно до санітарних правил і норм медичні працівники закладу здійснюють щоденний контроль за якістю продуктів, що надходять до їдальні, умовами їх зберігання, дотриманням термінів реалізації і технології виготовлення страв, санітарно-протиепідемічним режимом харчоблоку, фактичним виконанням щоденного меню.

Постійно

8.

 Ведеться контроль за наявністю сертифікатів якості харчових продуктів, використовуються тільки дозволені продукти. Під час укладання договорів на закупівлю продуктів харчування обов’язково враховується вимога щодо наявності експлуатаційного дозволу або державної реєстрації потужності з виробництва та обігу харчових продуктів у постачальників.

Постійно

9.

Зберігання,  приготування  їжі  і  видача  страв здійснюються відповідно до інструкцій та санітарних  вимог, передбачених принципами Системи управління безпечністю харчових продуктів.

Постійно

 

 

Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Прогноз погоди
Друзі сайту